Om Bano

Bano er et internationalt firma som leverer komplette løsninger til badeværelser i sundhedssektoren.
 
Bano er etableret i flere lande med salgskontorer i Bergen, Stockholm, Helsinki, København, Amsterdam og London. Administrationen, centrallager og fabrikker ligger i Sandane i Norge.


 
DSC_0131

Historie

Grundlæggerne af Bano var overbeviste om at badeværelser til ældre og andre med særlige behov, kunne laves bedre uden at det blev kostbart.

I 1998 sammensatte de et team af ressourcestærke mennesker, så drømmen kunne blive en realitet. De samlede erfarne fysioterapeuter med ekspertise i bevægemønstre, nogle af Norges førende industrielle designere, arkitekter og forstandere fra ledende centre samt brugere og plejepersonale. En prototype blev oprettet og installeret på flere steder, således at badeværelset kunne prøves i daglig brug. Der blev gjort erfaringer og returneret værdifuld feedback, således at designet kunne finjusteres til perfektion. Kvalitet, design og funktionalitet er vores signatur. Bano var Designed for care.

 
1773%20croped

Produktion

Bano udvikler og producerer hovedparten af sine produkter på egne fabrikker i Sandane, Norge.

Bano’s fabrikker omfatter et centrallager, der sikre effektiv og sikker logistikløsninger. Alle produkter, der udvikles og produceres på Banos fabrikker, gennemgår en række tests samt grundig kvalitetssikring.
 
DSC_0189
DSC_0105

Bano Danmark A/S 
Møllehaven 8
4040 Jyllinge - Danmark