Udmærkelser

Godt design er en vigtig målsætninger for Bano. Sammen med et æstetisk design indeholder det funktionelle, tekniske og økonomiske aspekter.  Dette har ført til udviklingen af de kvalitetsmæssige- og innovative løsninger som vi i dag er stolte af at kunne præsentere. Bano er stolt af at have modtaget og været nomineret til disse priser. 

 
Award-logo-1


Design Excellence
 

Hvert år anerkender The Norwegian Design Counsil de bedste innovative løsninger gennem den årlige Award for Design Excellence.

Den gives til producenter og designere som har samarbejdet om udviklingen af produkter. Prisen uddeles som anerkendelse af vellykket brug af design som et strategisk værktøj i produktudvikling og markedskommunikation. Og det er den førende prisuddeling i Norge.
 
Et vigtigt mål med prisen er at inspirere norske virksomheder til at bruge design til at skabe innovative og konkurrencedygtige produkter. Og som samtidigt tjener til gavn og fornøjelse for norske og internationale brugere. 
Award-logo-2


Nomineret til:
Design award of the Federal Republic of Germany
 
Design award of the Federal Republic of Germany er landets højeste udmærkelse inden for design.
 
Det er kendt som “prisernes pris”. Ingen anden designpris opstiller så strenge kriterier for deltagelse. Således kan en virksomhed kun deltage i konkurrencen, hvis deres produkt allerede er blevet belønnet med en national eller international designpris.

En anden forudsætning er at firmaerne skal være nomineret af enten ministrene for økonomi i de forskellige tyske delstater, eller af forbundsministeriet for økonomi. 
3%20%C3%A5rs%20garanti

Garanti

I tilfælde af fabrikationsfejl lader Bano kunden ombytte produktet til et tilsvarende produkt, eller et produkt med lignende egenskaber i 5 år regnet fra installationsdatoen.
2015

CE Mærket
 

Bano Danmark A/S 
Møllehaven 8
4040 Jyllinge - Danmark